x Ultramaratonski Savez Srbije H3
 
SrpskiMađarskiEngleski
18.10.2021. Ponedeljak
 
 
ASSOSIACIONS
 
International Association of Ultrarunnera
International Association
of Ultrarunnera
2_8.jpg
Pokrajinski sekretarijat
za sport i omladinu
 
2_9.jpg
Atletski Savez Srbije
 
2_4.jpg
Ultramaratonski Savez Srbije
 
2_5.jpg
Paligo Palus
Ultramaratonski klub
 
OUR SPONSORS
Grad Subotica
Grad Subotica
Mini Pani
SIBERIAN HEALTH


SIBERIAN HEALTH

Naš maraton ima podršku od naših prijatelja iz SIBERIAN HEALTH. Više informacija možete dobiti na dan trke 12.05.2018g., na njihovom štandu.

SIBERIAN HEALTH
Naša proizvodnja se nalazi u samom centru Sibira, i zbog toga naša kompanija ponosno iznosi u svet svoje proizvode pod brendom Siberian Health!
Sibir je jedinstven predeo! Više od 70% ove ogromne teritorije, koja je po veličini ispred Kine ili SAD, do sada nije taknuto civilizacijom! Tolika kolicina netaknutih šuma, planina i stepa ne postoji nigde na svetu! Surova klima je uspela da sačuva ovu zemlju od industrijskih osvajanja i sačuvala je za nas ovaj poslednji bedem divlje prirode.
Upravo ovde rastu unikatne po čistoti snazi divlje trave koje koristimo u nasim proizvodima. I ta prirodna snaga koja pomaze sibirskim travama da prezive u ovoj surovoj klimi, postaje neodvojdivi deo nasih proizvoda. I upravo zbog toga nasi klijenti dobijaju veoma dobre, i sto je najvaznije, brze rezultate, koje nikada nece postici upotrebom veštački kultivisanih biljaka iz staklenika.

Zdrav pozdrav,
SIBERIAN HEALTH

151_1.jpg